Vind hier een antwoord op veelgestelde vragen

De opvanglocatie bevindt zich in de Heidestraat 69A te 9200 Appels.

Onze kinderopvang richt zicht op baby’s en kindjes van 0 tot 3 jaar. In principe stopt dus de opvang vanaf het moment dat uw kindje naar school gaat.

De kinderopvang is geopend elke weekdag van 07u00 tot 18u00. In weekends, op feestdagen en brugdagen zijn wij gesloten.

Ondanks het feit dat onze helden recht hebben op een welverdiende vakantie, lassen wij geen collectieve vakantieperiode in. Hierdoor kan u door het jaar heen gebruik maken van onze kinderopvang.

De prijs voor een volledige dag (vanaf 5 uur) bedraagt €29, voor een halve dag (tot 5 uur) bedraagt de prijs €16.

Op het einde van het jaar ontvangt u via Kind & Gezin een belastingsfiche, waardoor u een bedrag van €11,20 per kind en per dag in uw belastingsaangifte kan invullen. Meer informatie omtrent het belastingsvoordeel kan u hier terugvinden.

Daarnaast ontvangt u een maandelijkse toeslag van €3,23 per kind per opvangdag van meer dan 5 uur opvang (volledige dag) via het groeipakket (voorheen Kinderbijslag). Meer informatie over deze toeslag kan u hier terugvinden.

Onze prijzen omvatten alle kosten, behalve pampers en flesvoeding. Deze dienen door de ouders zelf voorzien te worden.

Absoluut niet! Contacteer ons gerust voor een plan op maat, samen geraken we hier wel uit.

Het antwoord hierop is vrij eenvoudig: zo snel mogelijk! Indien de plaatsen voor de kinderopvang bezet zijn, plaatsen we u op de wachtlijst. We kunnen u dan ook al een indicatie geven wanneer er een plaatsje vrij komt.

Het huishoudelijk reglement wordt u digitaal bezorgd bij inschrijving van het kindje. U kan de laatste versie ook hier raadplegen.