Ontmoet hier onze helden

Mijn naam: Katrien Dierick

Mijn rol: Verantwoordelijke

Contact: verantwoordelijke@tschommelpeirt.be

Korte info:

Met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en opvoeden van baby’s en jonge kindjes, ben ik de ideale persoon om de verantwoordelijkheid op te nemen binnen kinderopvang ’t Schommelpeirt. Het opbouwen van een vertrouwensband geeft me niet enkel energie, maar ook de voldoening die nodig is om me te blijven inzetten voor zowel de kindjes als hun ouders. Ik sta steeds open voor een gesprek en help je graag verder met je persoonlijke vragen en bezorgdheden. 

Ik ben dan ook van mening dat de kracht van opvoeding niet enkel ligt bij het kinderdagverblijf of bij de ouders, maar net ontstaat door de samenwerking en het vertrouwen tussen beide partijen.

Mijn naam: Melissa Stalmans

Mijn rol: Kinderverzorgster

Korte info:

Ik ben, met mijn 22 jarige leeftijd, de jongste van het team. Als Chiroleidster heb ik mijn eerste stappen gezet in het werken met kinderen, waarna ik dan ook besloten heb om er mijn beroep van te maken. Ik heb stage gevolgd in verschillende kinderdagverblijven en scholen, waar ik heb ontdekt dat mijn échte passie ligt bij het verzorgen van baby’s en jonge kindjes. Samen met Katrien sta ik in voor de dagelijkse werking van de kinderopvang, en gaan we samen de belofte aan om voor jullie kindjes te zorgen alsof het de onze zouden zijn.

Ben je (nog) op zoek naar een stageplaats of vakantiejob? Ook dan helpen we je graag verder!